Uslovi kupovine

Politika privatnosti

HOLEST E-COMMERCE D.O.O. se obavezuje da će čuvati privatnost kupaca. Prikupljaju se samo neophodni podaci o kupcima/ korisnicima za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim normama i u cilju normalnog pružanja usluga. Podaci o kupcu se na zahtev mogu ukoliti iz svih naših sistema. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni HOLEST E-COMMERCE D.O.O. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Uslovi korišćenja

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

HOLEST E-COMMERCE D.O.O.  može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine je u skladu sa najnovijim odredbama PCI DSS standarda pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banaka ili sertifikovanih provajdera plaćanja . Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni ovom sajtu.“

Povraćaj sredstava

U slučaju otkaza usluge/softverske licence i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, HOLEST E-COMMERCE D.O.O. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Ukoliko je kupac platio preko računa, novac ce mu biti vraćen takođe preko računa. Ukoliko je kupac platio preko PayPal-a ili nekog drugog sličnog instrumenta plaćanja, novac će mu biti vraćen istim instrumentom plaćanja kojim je originalno izvršena uplata.

Fiskalni računi

Fiskalni računi će Vam biti dostavljeni isključivo u elektronskom obliku.

Upotreba internet sajta

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili u firmi HOLEST E-COMMERCE D.O.O.  povodom ovog sajta (“Informacije”) neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke.  HOLEST E-COMMERCE D.O.O.  će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim. Ova internet prodavnica nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Unos pogresne zemlje na strani plaćanja od strane kupaca iz Replublike Srbije radi otključavanja internacionalnih metoda plaćanja smatraće se aktom davanja lažnih podataka i biće isključiva odgovronost kupca.

 

Izjava o konverziji 

Sva plaćanja za kupce iz Republike Srbije vrše se u srpskoj valuti – dinarima (RSD). Za kupce iz ostalih zemalja, a zavsno od metode plaćanja, plaćanje se moze izvršiti i u nekoj od ostalih valuta dostupnih na sajtu. Iznos za koji će račun vaše kreditne kartice biti zadužen dobija se konverzijom cene u evrima u srpski dinar prema zvaničnom kursu Narodne banke Srbije. Prilikom zaduživanja vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost blage razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.
Sve cene su izražene sa PDV-om i nema dodatnih troškova.

HOLEST E-COMMERCE D.O.O.

Dušana Petrovića Šaneta 4/31

Belgrade, Serbia

11130 Kaluđerica

MB: 21645150

+381 67 7 194 699

 office@holest.com