Porućivanje

Ukoliko Vam je tako lakše, proizvode možete porućiti jednostavno slanjem e-maila na office@holest.com. Molimo Vas da u e-mailu navedete proizvod koji poručujete, matični broj firme i naziv. Kontakt telefon i ostali podaci za izradu fakture su poželjni. Faktura/ugovor će biti izrađena za Vas i poslata na mail sa koga se nam pisali. Ukoliko naručivanje vršite u ime firme kojoj radite implementaciju napomenite na koj mail želite da primate važna obaveštenja (istek licence, kritični updejt i sl..)

Ukoliko imate stari kljuc i ne želte da ga menjate (da nebi ništa morali da radite na sajtu, a inače je dovoljano samo zameniti ključ) možete to navesti u mailu da bi ga vezali za novi kljuć.

Procedura je brza ukolko koristite poručivanje sa samog sajta. Na strani plaćanja faktura/ugovor će biti automatski generisana  na osnovu navedenih podataka i dostavljena na Vaš mail i opciono (ako navadete) mailove vaših saradnika.

Izvod iz banke uvozimo u 8:30 svakog radnog dana. Kada se uplata detektuje vaša narudzbina se kompletira automatski. Na sve mailove navedene pri poručivanju dobićete instrukcije o preuzimanju proizvoda.

Ukoliko se pogreši pozv na broj i sl. narudzbine će biti kompletirane nešto kasnije.

Ukoliko vam je hitno potreban kluč (istekao ili ste baš u tom trenutku rešili da radite na sajtu) možete preko telefona: +381 67 7 194 699 zahtevati manuelnu proveru uplate sa naše strane (obično se uplata vidi posle 15 – 30 minuta ukoliko se plaća preko e-banking-a bilo koje banke) ili privremeni kljuć ili privremeni produžetak.